Foxy & Trash Panda illustraties

Dewy ontwerpt verschillende productcollecties met haar eigen illustraties. Een van de collecties die zij maakte is de Foxy & Trash Panda Collectie. De collectie is gebaseerd op de vriendschap tussen een wasbeer (Trash Panda) en een rode panda (Foxy) die samen de wereld verkennen en avonturen beleven. Foxy is blij, enthousiast en soms een tikkeltje onzeker. De rode panda houdt ervan om op stap te zijn samen met Trash Panda en Foxy verzamelt allemaal spulletjes, zoals handgemaakte knuffeldiertjes en schattige rugzakken.

Trash Panda is Foxy’s beste vriend. Hij is heel slim en breekt met zijn lange dunne vingers graag in op mensenplekken, vuilnisbelten, oude gebouwen en verlaten havens om op onderzoek uit te gaan. Trash Panda reist in zijn eentje de wereld rond in een zelfgebouwde Amerikaanse Trash Can en hij is een ster in de keuken.

Trash Panda neemt Foxy vaak mee op avontuur en dan gaan ze op zoek naar verlaten en vervallen voertuigen. Samen knappen ze de voertuigen op en maken er gekke eettentjes en voedselstalletjes van zodat ze hun liefde voor eten met de wereld te delen.

De producten uit de collectie zijn kleine artikelen zoals sleutelhangers, buttons en kaartjes, allemaal spulletjes die je makkelijk mee kunt nemen, bij je kunt dragen of een plek kan geven in je dagelijkse omgeving.

De artikelen worden aangeboden op de diverse markten en beurzen waar Dewy aanwezig is.

Dewy’s collectie werd genomineerd voor de AHK Eindwerkprijs.