Retourbeleid van dewyvenerius.com en dewycreations.com

Opgesteld op 17 april 2019

Samenvatting van de retourneringenvoorwaarden zoals beschreven in de Algemene Voorwaarden.

Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Tijdens de bedenktijd zal u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat u het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen.

Kosten voor retournering

Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zoals benoemd staat in onze Algemene Voorwaarden, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan DewyCreations geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via dewycreations@gmail.com. Gebruik het herroepingsformulier.

Terugboeking van uw orderbedrag

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Zulks ter beoordeling van DewyCreations.

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden:

  1. Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
  2. Textiele producten die gebruikt of gewassen zijn na ontvangst van de bestelling.

Een uitgebreide lijst van artikelen die niet retour gestuurd kunnen worden, vindt u in de Algemene Voorwaarden.