De DEWY toko

Voor haar afstuderen ontwierp Dewy de DEWY toko. In deze pop-up store werden haar 2 product collecties, de Kawaii Fastfood collectie en de Foxy & Trash Panda collectie aangeboden. Bezoekers verrast met een gigantisch, gekleurd spandoek met een versierde tram waarbij Foxy en Trash Panda de bezoeker lachend begroetten. De aankleding van de winkel was kleurrijk, vrolijk en vol met stippen die pasten bij de sfeer van haar creaties. In de winkel konden de bezoekers niet alleen artikelen kopen, maar ook producten laten maken bij de DEWY ON DEMAND hoek. Met Dewy’s plotter werden op bestelling buttons, stickers en sleutelhangers geprint, gesneden en gemaakt.

Dewy ontwierp, naast de pop-up store, een aantal levensgrote beelden voor een ruimtelijke opstelling. Deze beelden vormden een krachtig beeld en waren tevens een mooie photo opportunity door de theatrale opstelling met spotlights en video montage die achter de personages te zien was.

Dewy’s afstudeerwerk is genomineerd voor de eindwerkprijs van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Deze prijs wordt eenmaal per jaar uitgereikt aan een Bachelor project van hoge kwaliteit die een verbinding maakt met de buitenwereld en bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van het vak kunstenaar.

De producten die Dewy maakte voor haar afstuderen worden momenteel aangeboden op de webshop de diverse markten en evenementen waarbij zij aanwezig is. Deze zijn te vinden in de agenda.

Een deel van het beeldmateriaal is gemaakt door Thomas Lenden in opdracht van de Breitner Academie. Foto’s niet ergens plaatsen zonder directe toestemming van de fotograaf.