Portretten

Ik teken graag portretten in verschillende stijlen. Ben je op zoek naar een portret voor een persoonlijk geschenk? Wil je een mooie illustratie voor een uitnodiging, trouwkaart of bijvoorbeeld een geboortekaartje? Of wil je graag wie = wie portretten voor jouw bedrijfswebsite? Ik denk graag met jou mee naar een bijpassende stijl voor jouw portret. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van mijn stijlen en neem contact op als u een samenwerking wilt aangaan!

Cartoonachtige portretten

Ik maak graag kleine, schattige portretten in een cartoonachtige stijl. Deze portretten zijn beschikbaar in zwart-wit en in kleur. In de galerij staat een prijsindicatie per portret. Neem contact op voor een offerte.

Live portretten tekenen

Deze stijl is ook uitermate geschikt voor live tekenen op een event. Ik teken bijvoorbeeld een impressie van een vergadering of meeting. Of ik maak leuke, kleine tekeningen op papier of buttons zodat bezoekers een aandenken hebben aan het evenement. Een illustrator geeft vaak net een leuke, andere & positieve sfeer aan zo’n belevenis. Neem contact op voor de mogelijkheden van live illustreren & een prijsindicatie!